Baru pas bikin ckit jer

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Baru pas bikin ckit jer

Post  ohmlawx on Tue Jan 27, 2009 1:10 am

spark87 wrote:
arebunk wrote:
spark87 wrote:amboi..sifu arebunk merendah diri sambil menapau yg lain dengan laju skali..hahahaha lol! lol! lol!
haha spark kena banned, tu la lain kali tapau aku lg, kan dah terbanned kat mbc..heheh Laughing

haahahahaha... tongue tongue sifu merendah diri nampak....motot bila mau kasi top oberhol??boleh tempek gambir dlm ni skali Razz Razz

woo.. berkumpul di markas b.u.r.. wakakak

ohmlawx
User
User

Number of posts : 14
Registration date : 2009-01-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Baru pas bikin ckit jer

Post  spark87 on Tue Jan 27, 2009 1:27 am

arebunk wrote:
anuar_png wrote:attn : bgr/arebink/spark

aku pon nk bawak moto outmeter mcm spark87..
huhuhuuhuh pale
bini mrh smpai lmbt..tlong la aku insan yg lemah

ps/bantu la insan sprti ku
aku pun tringin nak outmeter cam moto spark..
tolong lah hamba spark bg moto kami mcm moto hg...
gian woo naik moto power bounce

erk..moto hamba slow je... Laughing

_________________
avatar
spark87
Moderators
Moderators

Number of posts : 238
Registration date : 2008-12-24
Age : 30
Location : penang

View user profile

Back to top Go down

Re: Baru pas bikin ckit jer

Post  racingzonne on Wed Jan 28, 2009 9:10 am

spark87 wrote:
arebunk wrote:
anuar_png wrote:attn : bgr/arebink/spark

aku pon nk bawak moto outmeter mcm spark87..
huhuhuuhuh pale
bini mrh smpai lmbt..tlong la aku insan yg lemah

ps/bantu la insan sprti ku
aku pun tringin nak outmeter cam moto spark..
tolong lah hamba spark bg moto kami mcm moto hg...
gian woo naik moto power bounce

erk..moto hamba slow je... Laughing
slow klu dibandingkan dengan jet pejuang Very Happy
avatar
racingzonne
Intermediate
Intermediate

Number of posts : 68
Registration date : 2009-01-06

View user profile

Back to top Go down

Re: Baru pas bikin ckit jer

Post  ohmlawx on Wed Jan 28, 2009 3:46 pm

racingzonne wrote:
spark87 wrote:
arebunk wrote:
anuar_png wrote:attn : bgr/arebink/spark

aku pon nk bawak moto outmeter mcm spark87..
huhuhuuhuh pale
bini mrh smpai lmbt..tlong la aku insan yg lemah

ps/bantu la insan sprti ku
aku pun tringin nak outmeter cam moto spark..
tolong lah hamba spark bg moto kami mcm moto hg...
gian woo naik moto power bounce

erk..moto hamba slow je... Laughing
slow klu dibandingkan dengan jet pejuang Very Happy

tpi kalau ada syp boleh terbang dah motor spark ni

ohmlawx
User
User

Number of posts : 14
Registration date : 2009-01-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Baru pas bikin ckit jer

Post  spark87 on Thu Jan 29, 2009 1:17 am

ohmlawx wrote:
racingzonne wrote:
spark87 wrote:
arebunk wrote:
anuar_png wrote:attn : bgr/arebink/spark

aku pon nk bawak moto outmeter mcm spark87..
huhuhuuhuh pale
bini mrh smpai lmbt..tlong la aku insan yg lemah

ps/bantu la insan sprti ku
aku pun tringin nak outmeter cam moto spark..
tolong lah hamba spark bg moto kami mcm moto hg...
gian woo naik moto power bounce

erk..moto hamba slow je... Laughing
slow klu dibandingkan dengan jet pejuang Very Happy

tpi kalau ada syp boleh terbang dah motor spark ni

erk...dua org sifu tahap otai telah membahankan hamba Cool Laughing

_________________
avatar
spark87
Moderators
Moderators

Number of posts : 238
Registration date : 2008-12-24
Age : 30
Location : penang

View user profile

Back to top Go down

Re: Baru pas bikin ckit jer

Post  racingzonne on Wed Feb 04, 2009 9:46 pm

spark87 wrote:
ohmlawx wrote:
racingzonne wrote:
spark87 wrote:
arebunk wrote:
anuar_png wrote:attn : bgr/arebink/spark

aku pon nk bawak moto outmeter mcm spark87..
huhuhuuhuh pale
bini mrh smpai lmbt..tlong la aku insan yg lemah

ps/bantu la insan sprti ku
aku pun tringin nak outmeter cam moto spark..
tolong lah hamba spark bg moto kami mcm moto hg...
gian woo naik moto power bounce

erk..moto hamba slow je... Laughing
slow klu dibandingkan dengan jet pejuang Very Happy

tpi kalau ada syp boleh terbang dah motor spark ni

erk...dua org sifu tahap otai telah membahankan hamba Cool Laughing
mahaguru da cakap macam tu abisla.. musti laju giler la tu.. klu mod lebih2 kang dia bawak kuar transformer abisla Very Happy
avatar
racingzonne
Intermediate
Intermediate

Number of posts : 68
Registration date : 2009-01-06

View user profile

Back to top Go down

Re: Baru pas bikin ckit jer

Post  spark87 on Thu Feb 05, 2009 3:22 am

motot transformer marabahaya...power root disumbat..hahahaha lol! lol!

_________________
avatar
spark87
Moderators
Moderators

Number of posts : 238
Registration date : 2008-12-24
Age : 30
Location : penang

View user profile

Back to top Go down

Re: Baru pas bikin ckit jer

Post  fardy on Thu Feb 05, 2009 10:00 am

aku tak penah tengok lagi..
huhuhu

fardy
User
User

Number of posts : 45
Registration date : 2008-12-24

View user profile

Back to top Go down

Re: Baru pas bikin ckit jer

Post  anuar_png on Thu Feb 05, 2009 11:34 am

hujung bulan ni bini suh p amik ngan moto kat ipoh..
huhuhuhu
racingzonne wrote:
spark87 wrote:
ohmlawx wrote:
racingzonne wrote:
spark87 wrote:
arebunk wrote:
anuar_png wrote:attn : bgr/arebink/spark

aku pon nk bawak moto outmeter mcm spark87..
huhuhuuhuh pale
bini mrh smpai lmbt..tlong la aku insan yg lemah

ps/bantu la insan sprti ku
aku pun tringin nak outmeter cam moto spark..
tolong lah hamba spark bg moto kami mcm moto hg...
gian woo naik moto power bounce

erk..moto hamba slow je... Laughing
slow klu dibandingkan dengan jet pejuang Very Happy

tpi kalau ada syp boleh terbang dah motor spark ni

erk...dua org sifu tahap otai telah membahankan hamba Cool Laughing
mahaguru da cakap macam tu abisla.. musti laju giler la tu.. klu mod lebih2 kang dia bawak kuar transformer abisla Very Happy
avatar
anuar_png
User
User

Number of posts : 9
Registration date : 2009-01-04
Age : 33
Location : pulau pinang

View user profile

Back to top Go down

Re: Baru pas bikin ckit jer

Post  BGR87 on Sat Feb 14, 2009 6:06 pm

anuar_png wrote:attn : bgr/arebink/spark

aku pon nk bawak moto outmeter mcm spark87..
huhuhuuhuh pale
bini mrh smpai lmbt..tlong la aku insan yg lemah

ps/bantu la insan sprti ku

spark, hang jampi skit mto kawan kita nih.. Twisted Evil Twisted Evil

abis la aku bertiang2 kena tapau.. adoyai... Sad

_________________


ini mod tarak banned punya. ape lagi spam la..
avatar
BGR87
Moderators
Moderators

Number of posts : 31
Registration date : 2008-12-27
Age : 34
Location : Penang

View user profile

Back to top Go down

Re: Baru pas bikin ckit jer

Post  Razgriz on Mon Apr 20, 2009 7:23 pm

kawan2
ana mau tanya sama unta anta semua lah.
apa ekjos sgt syok?ejm ada syok ka?

farao
avatar
Razgriz
Intermediate
Intermediate

Number of posts : 77
Registration date : 2009-03-19
Age : 33
Location : Depan PC

View user profile

Back to top Go down

Re: Baru pas bikin ckit jer

Post  spark87 on Tue Apr 21, 2009 2:05 am

Razgriz wrote:kawan2
ana mau tanya sama unta anta semua lah.
apa ekjos sgt syok?ejm ada syok ka?

farao

ejos std sudah...

ejm??pe tu??hahaha

_________________
avatar
spark87
Moderators
Moderators

Number of posts : 238
Registration date : 2008-12-24
Age : 30
Location : penang

View user profile

Back to top Go down

Re: Baru pas bikin ckit jer

Post  Razgriz on Tue Apr 21, 2009 5:53 pm

spark87 wrote:
ejos std sudah...

ejm??pe tu??hahaha

masalahnya aku ni kalau bwk kereta ka,motor ka,mesti nak kena hiburkan telinga dgn bunyi ekjos yg desibel tingi sikit Laughing
ejm (eksyen je maa..)tu brand ekjos 4 stroke dahulu kala..sezaman dgn bm power,pdk..
erm..apa bagusnya ekjos std ni,selain xhingaq?

farao
avatar
Razgriz
Intermediate
Intermediate

Number of posts : 77
Registration date : 2009-03-19
Age : 33
Location : Depan PC

View user profile

Back to top Go down

Re: Baru pas bikin ckit jer

Post  spark87 on Wed Apr 22, 2009 2:48 am

Razgriz wrote:
spark87 wrote:
ejos std sudah...

ejm??pe tu??hahaha

masalahnya aku ni kalau bwk kereta ka,motor ka,mesti nak kena hiburkan telinga dgn bunyi ekjos yg desibel tingi sikit Laughing
ejm (eksyen je maa..)tu brand ekjos 4 stroke dahulu kala..sezaman dgn bm power,pdk..
erm..apa bagusnya ekjos std ni,selain xhingaq?

farao

oo...kalau mau ejos bising2 boleh ja,,,cuma bila tukar ejos untuk perfomance kena tuned balik carb bg cun sesuai ngn setting ejos...minyak pon mkn lebih skit...bunyik pon kuat..kalau pakai noisekiller(betui ka aku eja) pon xde beza pasal enjin fx ni mmg kuarkan bunyi yg bising drpd motor2 lain dlm pasaran..
bg yg dok kawasan perumahan yg padat konpem kena sumpah seranah je tiap hari..hahaha
kalau lalu roadblock silap2 dpt surat cinta Laughing

ejos std pon dh ckup dah bg perfomance fx ni...bg kategori ejos std aku rasa ejos fx paling bising..hahaha

_________________
avatar
spark87
Moderators
Moderators

Number of posts : 238
Registration date : 2008-12-24
Age : 30
Location : penang

View user profile

Back to top Go down

Re: Baru pas bikin ckit jer

Post  Razgriz on Wed Apr 22, 2009 2:37 pm

spark87 wrote:
oo...kalau mau ejos bising2 boleh ja,,,cuma bila tukar ejos untuk perfomance kena tuned balik carb bg cun sesuai ngn setting ejos...minyak pon mkn lebih skit...bunyik pon kuat..kalau pakai noisekiller(betui ka aku eja) pon xde beza pasal enjin fx ni mmg kuarkan bunyi yg bising drpd motor2 lain dlm pasaran..
bg yg dok kawasan perumahan yg padat konpem kena sumpah seranah je tiap hari..hahaha
kalau lalu roadblock silap2 dpt surat cinta Laughing

ejos std pon dh ckup dah bg perfomance fx ni...bg kategori ejos std aku rasa ejos fx paling bising..hahaha

aku nak buh end mufler 5zigen la,xpon HKS,yg kereta punya.blh kan Cool

farao
avatar
Razgriz
Intermediate
Intermediate

Number of posts : 77
Registration date : 2009-03-19
Age : 33
Location : Depan PC

View user profile

Back to top Go down

Re: Baru pas bikin ckit jer

Post  spark87 on Thu Apr 23, 2009 1:12 am

boleh2...tp disarankan modi skit silencer dalam tu supaya bunyi x sakit telinga..

berdasarkan pengalaman sorang kawan ni..

mane tah si ohmlawx ni..

dia penah sarung ejos keta kat fx..

_________________
avatar
spark87
Moderators
Moderators

Number of posts : 238
Registration date : 2008-12-24
Age : 30
Location : penang

View user profile

Back to top Go down

Re: Baru pas bikin ckit jer

Post  Razgriz on Thu Apr 23, 2009 3:12 pm

modi silencer?modi mcmana tu?aku ada mufler 5zigen,kalau kena gaya ingat nak sumbat la kat FX aku

farao
avatar
Razgriz
Intermediate
Intermediate

Number of posts : 77
Registration date : 2009-03-19
Age : 33
Location : Depan PC

View user profile

Back to top Go down

Re: Baru pas bikin ckit jer

Post  spark87 on Fri Apr 24, 2009 1:30 am

bleh je kalau nk main sumbat...tp takot setting lari susah nk kejar..hahaha

try tnya kedai yg pnah modi motor kat kawasan berdekatan diorang leh wat kot..

_________________
avatar
spark87
Moderators
Moderators

Number of posts : 238
Registration date : 2008-12-24
Age : 30
Location : penang

View user profile

Back to top Go down

Re: Baru pas bikin ckit jer

Post  Razgriz on Fri Apr 24, 2009 2:05 pm

Em,try taruk centre bullet skali

farao
avatar
Razgriz
Intermediate
Intermediate

Number of posts : 77
Registration date : 2009-03-19
Age : 33
Location : Depan PC

View user profile

Back to top Go down

Re: Baru pas bikin ckit jer

Post  Angah FX on Fri May 15, 2009 7:34 pm

hamboi2...dok pakat modif nampk..tak mau masuk blow off n turbine ka..TD04 pn jd la...baru leh berdesup..tak ke gitu sifu pucuk pisang...huhuhuhuhuhu... cheers cheers
avatar
Angah FX
User
User

Number of posts : 22
Registration date : 2008-12-31
Age : 31
Location : Kulim-Penang-???

View user profile http://www.dreamwerkzcycles.com

Back to top Go down

Re: Baru pas bikin ckit jer

Post  spark87 on Thu May 21, 2009 1:41 am

uih..mentang2 pomen keta turbo...mau sumbat kat motor skali ka Laughing

_________________
avatar
spark87
Moderators
Moderators

Number of posts : 238
Registration date : 2008-12-24
Age : 30
Location : penang

View user profile

Back to top Go down

Re: Baru pas bikin ckit jer

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum