Stiket Fixxer Club

View previous topic View next topic Go down

Stiket Fixxer Club

Post  Angah FX on Fri May 15, 2009 7:58 pm

Assalamualaikum n Salam Sejahtera...

Aku just nak bagi pendapat or cadangan yang tak seberapa neh.. Kekadang aku terfikir gk..apa kata kita buat stiker group kita neh... Just nak bagi kenai kawan2 fixxer neh... Kadang2 jumpa tepi jalan nak tegur pn takut (maunya salah orang tak ke besar kemaluan Embarassed Embarassed ). Jadi dengan adanya stiker yang ditampal di moto ataupun cengkerang kat kpala 2.. Senang kita kenai ahli group kita neh... tak ke gitu.. neh just cadangan la..

kalau ada apa2 cadangan or kritikan yang lebih membangun letak kat sni..

lol! lol! lol!
avatar
Angah FX
User
User

Number of posts : 22
Registration date : 2008-12-31
Age : 31
Location : Kulim-Penang-???

View user profile http://www.dreamwerkzcycles.com

Back to top Go down

Re: Stiket Fixxer Club

Post  Admin on Mon May 18, 2009 11:56 am

salam..

cadangan yang baik gak tu..
kalo sape2 yang tahu tempat atau kenal pembuat sticker ni, leh bagi quote harga..
sebelum tu, leh buat design terlebih dahulu..

akan dipertimbangkan.

thanks bro. Very Happy

Admin
Admin
Admin

Number of posts : 42
Registration date : 2008-12-24

View user profile http://fixxer.forumotion.net

Back to top Go down

Re: Stiket Fixxer Club

Post  mimalif on Mon May 18, 2009 3:43 pm

saudara spark kate kat penang ada kedai sticker baik punya...
avatar
mimalif
User
User

Number of posts : 43
Registration date : 2008-12-24
Location : sg. besi, puchong, rembau, tampin

View user profile

Back to top Go down

Re: Stiket Fixxer Club

Post  Razgriz on Mon May 18, 2009 5:23 pm

takata,geng fixxer jgk.dia memang giat benda2 mcm ni

farao
avatar
Razgriz
Intermediate
Intermediate

Number of posts : 77
Registration date : 2009-03-19
Age : 33
Location : Depan PC

View user profile

Back to top Go down

Re: Stiket Fixxer Club

Post  mimalif on Tue May 19, 2009 10:09 am

yo laa.. takata siap da design lagi cun gak..sticker fixxer
avatar
mimalif
User
User

Number of posts : 43
Registration date : 2008-12-24
Location : sg. besi, puchong, rembau, tampin

View user profile

Back to top Go down

Re: Stiket Fixxer Club

Post  spark87 on Thu May 21, 2009 1:39 am

takata dah siap design dah..

mintak dia buat je la.... Laughing

_________________
avatar
spark87
Moderators
Moderators

Number of posts : 238
Registration date : 2008-12-24
Age : 29
Location : penang

View user profile

Back to top Go down

Re: Stiket Fixxer Club

Post  spark87 on Thu May 21, 2009 4:30 am

Angah FX wrote:Assalamualaikum n Salam Sejahtera...

Aku just nak bagi pendapat or cadangan yang tak seberapa neh.. Kekadang aku terfikir gk..apa kata kita buat stiker group kita neh... Just nak bagi kenai kawan2 fixxer neh... Kadang2 jumpa tepi jalan nak tegur pn takut (maunya salah orang tak ke besar kemaluan Embarassed Embarassed ). Jadi dengan adanya stiker yang ditampal di moto ataupun cengkerang kat kpala 2.. Senang kita kenai ahli group kita neh... tak ke gitu.. neh just cadangan la..

kalau ada apa2 cadangan or kritikan yang lebih membangun letak kat sni..

lol! lol! lol!

tu yg best...tmbah besar lg...wakakakaka Razz Laughing


18sx ni..ish3 Mad

_________________
avatar
spark87
Moderators
Moderators

Number of posts : 238
Registration date : 2008-12-24
Age : 29
Location : penang

View user profile

Back to top Go down

haa

Post  Admin on Thu May 21, 2009 1:29 pm

apsal gamba moto yang kuar?haha

Admin
Admin
Admin

Number of posts : 42
Registration date : 2008-12-24

View user profile http://fixxer.forumotion.net

Back to top Go down

Re: Stiket Fixxer Club

Post  Angah FX on Sun May 24, 2009 12:57 am

ok gak 2 klu dah ada org design...kt png mmg byk..aku ada tpt nk buat..sbb kedai aku dok tempah stiker kat kedai 2..leh dpt harga cun sket..apa2 pun kn tgga dlu...


p/s:- besarkan??? nek seram aku dgr... drunken
avatar
Angah FX
User
User

Number of posts : 22
Registration date : 2008-12-31
Age : 31
Location : Kulim-Penang-???

View user profile http://www.dreamwerkzcycles.com

Back to top Go down

Re: Stiket Fixxer Club

Post  spark87 on Sun May 24, 2009 1:31 am

Angah FX wrote:ok gak 2 klu dah ada org design...kt png mmg byk..aku ada tpt nk buat..sbb kedai aku dok tempah stiker kat kedai 2..leh dpt harga cun sket..apa2 pun kn tgga dlu...


p/s:- besarkan??? nek seram aku dgr... drunken

kedai sticker mna hang dok pi?? Rolling Eyes

_________________
avatar
spark87
Moderators
Moderators

Number of posts : 238
Registration date : 2008-12-24
Age : 29
Location : penang

View user profile

Back to top Go down

Re: Stiket Fixxer Club

Post  mimalif on Tue May 26, 2009 12:15 pm

wohhh ape yg beso neh yeop... elephant elephant
avatar
mimalif
User
User

Number of posts : 43
Registration date : 2008-12-24
Location : sg. besi, puchong, rembau, tampin

View user profile

Back to top Go down

Re: Stiket Fixxer Club

Post  Angah FX on Thu May 28, 2009 1:46 pm

ada 2 kedai..klu nk stiker potong kat carnavon street..klu nk yg mcm laser print 2 dkt kedai aku..mn2 ja la..price pn aku lom tgk..bz sket 2-3 mgg neh...
Smile Smile


apa yg beso???xtau la teman..
avatar
Angah FX
User
User

Number of posts : 22
Registration date : 2008-12-31
Age : 31
Location : Kulim-Penang-???

View user profile http://www.dreamwerkzcycles.com

Back to top Go down

Re: Stiket Fixxer Club

Post  tiga on Fri Sep 11, 2009 10:55 am

tiga mencadangkan supaya fiXXer group dapat buat sticket yg sedang2 elok (x besar x kecik)....
kalau boleh sticker tu biar la design dia ala ala suzuki skit....baru la gempak nak tegur fiXXerian kat atas jalan..... Very Happy
pada yg pandai design tu...harap dapat tunjuk sample design kat forum ni dulu sebelum kita mass production kan dia....
avatar
tiga
User
User

Number of posts : 20
Registration date : 2009-09-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Stiket Fixxer Club

Post  ViKinGs on Fri Sep 11, 2009 3:30 pm

AKU SOKONGGG JERR...
avatar
ViKinGs
User
User

Number of posts : 43
Registration date : 2009-06-03
Location : KajanG/BanGi

View user profile

Back to top Go down

Re: Stiket Fixxer Club

Post  tiga on Thu Sep 17, 2009 2:06 pm

xde sape ke yg nak buat sample sticker fiXXerians???
avatar
tiga
User
User

Number of posts : 20
Registration date : 2009-09-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Stiket Fixxer Club

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum