cadangan ride

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

cadangan ride

Post  fardy on Tue Jun 30, 2009 9:54 pm

amad wrote:aku copypaste dari umah sebelah.. posting yg sempat diselamatkan antara di antara yg kena delete.. so mungkin ada nama yg tertinggal.. hehehe Laughing

PD beach ride 09'
tarikh & tentatif akan ditentukan melalui majlis syura ahli2 meja bulat. apa2 hal list duluu
rasa2 buat balik hari atau 2 hari 1 malam. ala backpackers kot? mencabar sket. tido khemah.


1 )apies
2 )ragers
3 )fardy
4 )acoy
5 )ncd shogun
6 )yeinn
7 )sompon
8 )lepar utara
9 )Nasri77
10)maut
11)che_amad
12)irfan3078 - FX125
13)spartan - blackSP
14)sompon@redzone - shogun
15)
16)
17)


Lai..lai..lai?

fardy
User
User

Number of posts : 45
Registration date : 2008-12-24

View user profile

Back to top Go down

Re: cadangan ride

Post  amad on Thu Jul 02, 2009 12:43 pm

aku cadangkan buat sebelum bulan puasa le..
kalo bulan 8 ok ke? 1hb ke atau 15hb..
hehehe kalo sesapa ada cadangan lain boleh le kasi..

(ntah bila ada org reply cadangan aku ni nanti.. hehehe) Very Happy

amad
User
User

Number of posts : 5
Registration date : 2008-12-27

View user profile

Back to top Go down

Re: cadangan ride

Post  spark87 on Fri Jul 03, 2009 12:38 pm

amad wrote:aku cadangkan buat sebelum bulan puasa le..
kalo bulan 8 ok ke? 1hb ke atau 15hb..
hehehe kalo sesapa ada cadangan lain boleh le kasi..

(ntah bila ada org reply cadangan aku ni nanti.. hehehe) Very Happy

tgh bulan 8 mcm sesuai je Laughing tongue

_________________
avatar
spark87
Moderators
Moderators

Number of posts : 238
Registration date : 2008-12-24
Age : 30
Location : penang

View user profile

Back to top Go down

Re: cadangan ride

Post  amad on Tue Jul 07, 2009 9:41 pm

spark87 wrote:
amad wrote:aku cadangkan buat sebelum bulan puasa le..
kalo bulan 8 ok ke? 1hb ke atau 15hb..
hehehe kalo sesapa ada cadangan lain boleh le kasi..

(ntah bila ada org reply cadangan aku ni nanti.. hehehe) Very Happy

tgh bulan 8 mcm sesuai je Laughing tongue

hehehe aku pon rasa sesuai sgt bro..
kalo dak, mungkin lepas raya le kot..
tu pon kalo ada yg berminat lagi.. kui kui kui...
nanti boleh ajak geng penang mai ramai2.. Very Happy

amad
User
User

Number of posts : 5
Registration date : 2008-12-27

View user profile

Back to top Go down

Re: cadangan ride

Post  ViKinGs on Wed Jul 08, 2009 12:15 pm

cam best jerrr tengah bulan 8 nih.. awal bulan konsert search perghhh rabak duit huhuh... bulan 8 weekend rasa2 boleh jer kots join.. mariii marii sapa lagi..
avatar
ViKinGs
User
User

Number of posts : 43
Registration date : 2009-06-03
Location : KajanG/BanGi

View user profile

Back to top Go down

Re: cadangan ride

Post  spark87 on Wed Jul 08, 2009 12:23 pm

kalau nk buat lepas raya baik cari port jauh skit..baru best ride jauh2....wakakaka...

minyak fardy sponsor Laughing Razz

_________________
avatar
spark87
Moderators
Moderators

Number of posts : 238
Registration date : 2008-12-24
Age : 30
Location : penang

View user profile

Back to top Go down

Re: cadangan ride

Post  amad on Wed Jul 08, 2009 1:25 pm

spark87 wrote:kalau nk buat lepas raya baik cari port jauh skit..baru best ride jauh2....wakakaka...

minyak fardy sponsor Laughing Razz

kalau nak ride jauh, buat ride pusing malaya ler..
baru puas hati.. muahahaha..

kalo fardy sponsor lagi puas hati tu.. wakakaka lol!

amad
User
User

Number of posts : 5
Registration date : 2008-12-27

View user profile

Back to top Go down

Re: cadangan ride

Post  spark87 on Mon Jul 13, 2009 12:07 am

amad wrote:
spark87 wrote:kalau nk buat lepas raya baik cari port jauh skit..baru best ride jauh2....wakakaka...

minyak fardy sponsor Laughing Razz

kalau nak ride jauh, buat ride pusing malaya ler..
baru puas hati.. muahahaha..

kalo fardy sponsor lagi puas hati tu.. wakakaka lol!

nk pusing malaya boleh je kalau ramai berminat...kita usulkan benda ni kat suzuki mntak sponsor..
mntak sponsor dari maxxis ngn rkm....

makan2 sume sponsor by fardy..hahahaha

_________________
avatar
spark87
Moderators
Moderators

Number of posts : 238
Registration date : 2008-12-24
Age : 30
Location : penang

View user profile

Back to top Go down

Re: cadangan ride

Post  sangcXL3 on Tue Sep 08, 2009 12:46 am

oih.

ad port.

haa.

bila eh?

sangcXL3
User
User

Number of posts : 32
Registration date : 2009-09-06

View user profile

Back to top Go down

Re: cadangan ride

Post  Razgriz on Tue Sep 08, 2009 1:08 pm

spark87 wrote:
amad wrote:
spark87 wrote:kalau nk buat lepas raya baik cari port jauh skit..baru best ride jauh2....wakakaka...

minyak fardy sponsor Laughing Razz

kalau nak ride jauh, buat ride pusing malaya ler..
baru puas hati.. muahahaha..

kalo fardy sponsor lagi puas hati tu.. wakakaka lol!

nk pusing malaya boleh je kalau ramai berminat...kita usulkan benda ni kat suzuki mntak sponsor..
mntak sponsor dari maxxis ngn rkm....

makan2 sume sponsor by fardy..hahahaha

yg last tu aku suka.fardy memang suka belanja satey Very Happy

farao
avatar
Razgriz
Intermediate
Intermediate

Number of posts : 77
Registration date : 2009-03-19
Age : 33
Location : Depan PC

View user profile

Back to top Go down

Re: cadangan ride

Post  sangcXL3 on Tue Sep 08, 2009 2:47 pm

Razgriz wrote:
spark87 wrote:
amad wrote:
spark87 wrote:kalau nk buat lepas raya baik cari port jauh skit..baru best ride jauh2....wakakaka...

minyak fardy sponsor Laughing Razz

kalau nak ride jauh, buat ride pusing malaya ler..
baru puas hati.. muahahaha..

kalo fardy sponsor lagi puas hati tu.. wakakaka lol!

nk pusing malaya boleh je kalau ramai berminat...kita usulkan benda ni kat suzuki mntak sponsor..
mntak sponsor dari maxxis ngn rkm....

makan2 sume sponsor by fardy..hahahaha

yg last tu aku suka.fardy memang suka belanja satey Very Happy

farao

bleh saya join skaliii Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

sangcXL3
User
User

Number of posts : 32
Registration date : 2009-09-06

View user profile

Back to top Go down

Re: cadangan ride

Post  fardy on Tue Sep 08, 2009 2:57 pm

oih...
sujuki sponser ade lah..
aku tak mampu lagi..hahaha
bounce alien lol!

fardy
User
User

Number of posts : 45
Registration date : 2008-12-24

View user profile

Back to top Go down

Re: cadangan ride

Post  sangcXL3 on Tue Sep 08, 2009 3:15 pm

fardy wrote:oih...
sujuki sponser ade lah..
aku tak mampu lagi..hahaha
bounce alien lol!

haha.

pardy sponsor+sujuki

lagi ssyyoookkk

sangcXL3
User
User

Number of posts : 32
Registration date : 2009-09-06

View user profile

Back to top Go down

Re: cadangan ride

Post  Razgriz on Tue Sep 08, 2009 3:45 pm

fardy wrote:oih...
sujuki sponser ade lah..
aku tak mampu lagi..hahaha
bounce alien lol!

eceh,keuntungan FDR kan byk...
takkan tak mampu lg kot..haha

farao
avatar
Razgriz
Intermediate
Intermediate

Number of posts : 77
Registration date : 2009-03-19
Age : 33
Location : Depan PC

View user profile

Back to top Go down

Re: cadangan ride

Post  spark87 on Tue Sep 08, 2009 8:39 pm

fardy wrote:oih...
sujuki sponser ade lah..
aku tak mampu lagi..hahaha
bounce alien lol!

dengan ini diumumkan fardy merangkap mursyidul am fixxer mau sponser...wakakaka

_________________
avatar
spark87
Moderators
Moderators

Number of posts : 238
Registration date : 2008-12-24
Age : 30
Location : penang

View user profile

Back to top Go down

Re: cadangan ride

Post  fardy on Tue Sep 08, 2009 11:38 pm

sujuki sponser ade lah..haha..

aku sponser skyjus blended je leh la ..haha

lol! lol! lol!

fardy
User
User

Number of posts : 45
Registration date : 2008-12-24

View user profile

Back to top Go down

Re: cadangan ride

Post  sangcXL3 on Wed Sep 09, 2009 9:49 am

sky jus saya mau perisa tembikau susu Very Happy Very Happy Very Happy

sangcXL3
User
User

Number of posts : 32
Registration date : 2009-09-06

View user profile

Back to top Go down

Re: cadangan ride

Post  Razgriz on Wed Sep 09, 2009 2:07 pm

sky juice blended,saya mesti pilih!aku nak perisa avocado los angeles yg dipetik oleh monyet buta

farao
avatar
Razgriz
Intermediate
Intermediate

Number of posts : 77
Registration date : 2009-03-19
Age : 33
Location : Depan PC

View user profile

Back to top Go down

Re: cadangan ride

Post  ViKinGs on Wed Sep 09, 2009 2:53 pm

apa hang merapik tgh2 bulan nih Harif?...FDR cam penah dengar jer semalam.. huhuhuh....bila mau ride nih?....
avatar
ViKinGs
User
User

Number of posts : 43
Registration date : 2009-06-03
Location : KajanG/BanGi

View user profile

Back to top Go down

Re: cadangan ride

Post  sangcXL3 on Wed Sep 09, 2009 3:29 pm

Razgriz wrote:sky juice blended,saya mesti pilih!aku nak perisa avocado los angeles yg dipetik oleh monyet buta

farao

haha.

pelik perisa nih.

mintak dua la.

satu akusatu ko.

sangcXL3
User
User

Number of posts : 32
Registration date : 2009-09-06

View user profile

Back to top Go down

Re: cadangan ride

Post  Razgriz on Wed Sep 09, 2009 4:07 pm

jumaat 18hb kita ride to taiping jom.haha

haha,suruh pardy cari perisa ni sampai dpt

farao
avatar
Razgriz
Intermediate
Intermediate

Number of posts : 77
Registration date : 2009-03-19
Age : 33
Location : Depan PC

View user profile

Back to top Go down

Re: cadangan ride

Post  sangcXL3 on Wed Sep 09, 2009 4:17 pm

Razgriz wrote:jumaat 18hb kita ride to taiping jom.haha

haha,suruh pardy cari perisa ni sampai dpt

farao

hahaa.

tu ang nak balek rayaaaaaaa Laughing Twisted Evil Twisted Evil

sangcXL3
User
User

Number of posts : 32
Registration date : 2009-09-06

View user profile

Back to top Go down

Re: cadangan ride

Post  Razgriz on Wed Sep 09, 2009 5:10 pm

haha,dah tanya bila nak ride,aku jwb ja la
lgpun dia pun nak blk tepeng jgk.huhu
jemput la beraya rmh aku

farao
avatar
Razgriz
Intermediate
Intermediate

Number of posts : 77
Registration date : 2009-03-19
Age : 33
Location : Depan PC

View user profile

Back to top Go down

Re: cadangan ride

Post  ViKinGs on Thu Sep 10, 2009 2:07 pm

Wehh Razgriz aku lempang gak ko nih kang....aku ajak ride 2 roda lerr... balik kg naik 4 roda laaa ampeh huhuhuh.... jom tt raya area tepeng... 18hb mlm 19hb mlm pun bleh TTs lagi maa.. ada brani?...
avatar
ViKinGs
User
User

Number of posts : 43
Registration date : 2009-06-03
Location : KajanG/BanGi

View user profile

Back to top Go down

Re: cadangan ride

Post  Razgriz on Thu Sep 10, 2009 4:37 pm

blh ja.kayu taiping sentral jom,awek ramai situ cat
pastu blh jgk kita jengok FX aku yg dlm tahanan reman kat kamunting jaya

farao
avatar
Razgriz
Intermediate
Intermediate

Number of posts : 77
Registration date : 2009-03-19
Age : 33
Location : Depan PC

View user profile

Back to top Go down

Re: cadangan ride

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum